tirsdag 1. september 2009

Tirsdag 1 september 09

Dagsetappe 440 km
Startet dagen med en deilig frokost hos mr. Biller i Meddersheim. "Gasthauset" der vi overnattet, kun noen meter fra Ralf og Elfi. Jeg hadde laget en rute på GPS-en hjemme som startet fra Ralf og endte øst for Zurich i Sveits. Morgentemperaturen var beskjedne 12 grader kl 0800 da vi våknet opp etter en herlig kveld sammen med tyske venner. De hadde for annledningen norgesbesøk invitert noen felles venner: Claus og Birgit, som vi har møtt flere ganger tidligere.
Avreise kl 1000
Vi satte kursen sydover og oppover langs de fantastiske veiene som er her i Tyskland. Sving etter sving, kilometer etter kilometer. Kommer opp i ca 400 meters høyde og får en kjempe utsikt så langt øyet rekker. Fortsetter noen mil på motorveien i 34,5 graders varme før vi igjen svinger av mot fjellene og kommer opp i 1200 meter. Veien opp dit var omtrent som Trollstigen, berre mye bedre. GoldWingen var faktisk mye bedre enn fryktet på disse veiene. TDM-en hang på som best han kunne.
Se bilder: "View My Gallery"
I morgen Livard, har vi tenkt oss nedover mot Nice. Det en strekning på omlag 8000 km, så det blir nok 2 dager på den strekningen. Har laget en rute i kveld på PC-en. Minst mulig på motorvei, mest mulig på svingete veier over høgland og fjellpass.
Via Luzery-Martigny-Torino-Nice.

HOVEDVALG AV SIDE: