mandag 7. september 2009

Mandag 7 sept

Har skrevet litt, men far ikke lagt det inn fra "stikken" Vi har vart i Roma pa "rundtur i dag, alt vel i 35 graders varme. Reiser videre til Napoli i morgen.

Mandag 070909 del to
Guiden skal komme kl. 1000, en telefon kl 1055. Kommer om to minutter. 1130 setter vi oss inn i Fiaten. Trafikken var også denne dagen fullstendig håpløs. Bruker 20 min ned til Colosseum. Det var verdt et besøk. Fantastisk. Området var mye større enn vi hadde forstilt oss. Bildene får taler for seg. Guiden vår hadde vi truffet i går kveld da han jobbet som innkaster på en liten resturant. Allsidig type. Guiden kommer med en privat taxisjåfør, disse to skal ha sin dagslønn betalt av noen MC-turister fra Norge denne dagen.
4 ½ times intens guiding i de mest kjente serverdighetene i Roma. Vi var meget fornøyd.
Han foreslo en guiding i Napoli i morgen. Hadde en kompis som kunne skaffe et bra hotell med garasje til vår sykler. Ikke forlat sykkelen et sekund, var hans klare anbefaling. Da finner du kun igjen låsen, resten er forduftet. Kriminaliteten er ekstrem, styrt av Mafian. Vi får får ta sjangsen i morgen. Håper det går greitt.

Mandag 7 sept

Dagsetappe: 0 km, "en day off"
Har nettopp spist frukost. Om en times tid skal vi rundtur i Roma. Traff en tilfeldig "gaid" i garkveld, far se hva det kommer utav den kontakten.

Sondag 6 sept. 09

Dagsetappe: 375 km
Kjorer fra Pica. Har overnattet i sentrum. Et kort besok ved "det skjeiva i Pica"
Setter kursen mot Roma, for det meste pa motorveien. Varmt, ca 30 grader heile dagen.
Har bestillt hotellrom via nettet for vi reiser fra Pica. Noen kjenner sikkert igjen Hotell Andreotti ved sentralbanestasjonen, bra med gode forbindelser. Legger inn koordinatene pa GPS-en og kjorer til dora.

HOVEDVALG AV SIDE: