tirsdag 1. september 2009

Tirsdag 1 september 09

Dagsetappe 440 km
Startet dagen med en deilig frokost hos mr. Biller i Meddersheim. "Gasthauset" der vi overnattet, kun noen meter fra Ralf og Elfi. Jeg hadde laget en rute på GPS-en hjemme som startet fra Ralf og endte øst for Zurich i Sveits. Morgentemperaturen var beskjedne 12 grader kl 0800 da vi våknet opp etter en herlig kveld sammen med tyske venner. De hadde for annledningen norgesbesøk invitert noen felles venner: Claus og Birgit, som vi har møtt flere ganger tidligere.
Avreise kl 1000
Vi satte kursen sydover og oppover langs de fantastiske veiene som er her i Tyskland. Sving etter sving, kilometer etter kilometer. Kommer opp i ca 400 meters høyde og får en kjempe utsikt så langt øyet rekker. Fortsetter noen mil på motorveien i 34,5 graders varme før vi igjen svinger av mot fjellene og kommer opp i 1200 meter. Veien opp dit var omtrent som Trollstigen, berre mye bedre. GoldWingen var faktisk mye bedre enn fryktet på disse veiene. TDM-en hang på som best han kunne.
Se bilder: "View My Gallery"
I morgen Livard, har vi tenkt oss nedover mot Nice. Det en strekning på omlag 8000 km, så det blir nok 2 dager på den strekningen. Har laget en rute i kveld på PC-en. Minst mulig på motorvei, mest mulig på svingete veier over høgland og fjellpass.
Via Luzery-Martigny-Torino-Nice.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Anne Synnøve Ueland1. september 2009 kl. 22:46

    så kjekt å lese hvordan dere har det. kjekt med masse bilder. hils mor og far fra meg

    SvarSlett
  3. Og med denne farten er dere langt inne i Italia i morgen - onsdag.

    Det kunne vært kjekt å se hva dere har planlagt for neste dag. Dvs beregnet ankomststed. Da kan vi følge med på kartet og se etterhvert. Kjør forsiktig og og pass dere for bilene.

    SvarSlett
  4. anne valgjerd reiestad2. september 2009 kl. 10:41

    :) ...Wow...då vil eg sende ei helsing til Ann Brit og Trond Jan !!! Tenke seg til for ei sprek tante og onkel eg har. !! Dette var virkelig moro, skal jammen følge med videre..
    Fin blogg :)
    stor klem frå Anne valgjerd!

    SvarSlett

HOVEDVALG AV SIDE: