torsdag 17. september 2009

Torsdag 17 sept.09


Torsdag morgen kl 0715
Begge Gps-en ser ut til aa streike i dag, virus? Merkelig. Maa vaere noe som skjedde i graar kveld da vi laget ruten videre nordover paa PC-en og lastet den over paa begge GPS-ene.
Kraftig regn og torden i den retningen vi skal kjore etter frokost. Bildet viser nok ikke helt verkeligheten, men her kommer vannet fossende ned fra en sidegate, ca 5 cm høgt. (Klikk på bildet og så får et bedre inntrykk)
Kl 0915: Regnet og tordenvaret kom med full styrke. Maa utsette avreisen til ferjeleiet. Umulig a kjore i det kraftige regnet. Vi faar ta neste ferge som gaar til fastlandet kl. 1030 Har planer om aa kjore til Lubljana i dag, blir nok vanskelig aa komme saa langt med denne utsettelsen og dette vaeret. Vi faar se etter hvert. (Sitter i resepsjonen og skriver, de andre sitter og ser paa uvaeret og drikker kaffi)
Kl. 1645:
Ankommer hotellet utfor byen ...... Det er noen store og berømte grotter like ved. De skal vi besøke i morgen kl 0900. Er visst 15-20 kilometer innover i fjellet.
Måtte kjøre til ferjeleiet i dag formiddag i pøsende regn og kraftige tordenskrall. Kom oss over med fergen til fastlandet og det regnet like mye. Etter en times tid kom solen frem, og da vi var i Baker utenfor Rijeka skinte solen. Etter en bedre lunsj startet vi på siste etappe opp mot Lubljna. Regnet kom kort tid etter start. Da vi ankommer hotellet er det sol og fina veret.
Fikk omsider "gang" på Trond Jan sin GPS. Min er fortsatt død som en sild, dvs. den starter opp for så å slå seg av igjen.

HOVEDVALG AV SIDE: