mandag 21. september 2009

Mandag 21 sept.


Dagsetappe ca.250 km
Har vært ute og sett litt av byen i formiddag. Skal kjøre videre kl. 1100. Vindstille opphald og ca 18 grader.
Vi rusler oppover i en stor og gammel borg ved bredden av Seele, en sideelv til Elbe. En plakat sier: "Livsfare" Damene våre går noen skritt videre. Hyl og skrik. En brunbjørnb titter opp av vannet bak glassveggen. Trond Jan og jeg holder oss på betryggende avstand og koser oss.
Så er vi kommet på hotellet i Porchim mellom Berlin og Hamburg. (kl 1730) Hotellet er en kombinasjon av hotell og bryggeri. (har ikke hatt tid til å utforske kjelene enda)

Har kjørt hele dagen i nesten helt flatt landskap. Jordbruket har dominert med store maisåkre og litt poteter. Det han nok også vært mye kornåkre her, disse er nå høstet. Harving og pløying pågår for fullt på de endeløse slettene. Noen steder var det også nye skog. Kunne enkelte områder minne litt om leplanting. Så litt av de gamle nedlagte kollektivbrukene, men ikke så mange som forrige gang vi var i området.
Vindstille, lettskyet og ca 20 grader hele dagen. Det har vært nok en kjempefin dag på sykkelen i behagelig temperatur.
Turen sammen med Ann Britt og Trond Jan nærmer seg nå ubønnhørlig slutten. Vi har nå hatt noen fantastiske uker sammen på motorsykkel, sett mye og opplevet mye sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

HOVEDVALG AV SIDE: