lørdag 5. september 2009

Lørdag 05 sept.

Dagsetappe 370 km
(Bilder lagt inn i kveld)
Frukosten ikke noe særlig, en tørr brødskive med smør og syltetøy som hadde siste forbruksdato 31 12 07 og en kopp kaffi.
Starter til kl 0830.
Kjørte mototveien et stykke forbi Genova. Velger småveiene mot Cinque Terre. Et område som er på Unesco,s verneliste. Fantastisk område med mange småbyer i de bratte fjellene ut mot Middelhavet. Kommer inn i La Spezia. Velger motorveien til Pica der vi finner et hotell med nett. Tar kveld ved 1800 tiden.
I morgen tar vi en tur innom det skjeve tårn før vi setter kyrsen mot Roma. Temperaturen har hele dagen ligget på omlag 30 grader, og sol.

3 kommentarer:

  1. Og etter Roma? Pompei? Og hvor lenge i Roma? Man kan jo bruke dager der uten å gå lei. Oppe i nærheten av Termini finnes masse hoteller. I gåavstand fra alle severdigheter. Men overnatting i Roma koster som regel endel. Vi bodde engang på Andreotti og trivdes veldig bra der.

    http://www.booking.com/hotel/it/andreotti.no.html?aid=311099;label=hotel-14669-it-gbUiiE47vOJvxvOxYaKmeAS2646594883;ws=&gclid=CL33mJKp25wCFQceZwodcCTuIQ

    SvarSlett
  2. Å sukk, for noen bilder. Jeg er _ikke_ misunnelig, jeg er _ikke_ misunnelig...

    Kanskje jeg skulle tatt et bilde ut av vinduet her og fått med regnet som siler ned, så ser dere hvor deilig dere har det! Forresten, skal ikke klare for mye, det er faktisk ikke så kaldt ute iallefall!

    Fin søndag for oss. Har truffet Finn Anders, farmor og farfar i døra, MOrten og Harald, vært på Hermes, hos Irene og co. Phu, har vært på farten hele dagen kan du si.

    SvarSlett
  3. Hei Ann-Brit og Trond
    Kjekt å lese og se på bildene fra turen,her er bare "dritvær"Me koser oss inne med krabbe. Ha fin tur vidare men kjør forsiktig.

    SvarSlett

HOVEDVALG AV SIDE: